Goed nieuws!! In 2024 organiseert Duikschool Alpha vzw een clubreis naar Fréjus aan de Franse Côte d'Azur.  De reis zal doorgaan van zaterdag 5 oktober tot zaterdag 12 oktober.

Het wordt een reis vol bootduiken én randactiviteiten.  De boot zal minstens 2 keer per dag uitvaren naar duiklocaties die een afwisseling hebben van groot en klein onderwaterleven. Dankzij het warme water van de Middellands Zee is dit de ideale manier om je zomer-duikseizoen af te sluiten!

Maar ook voor de niet-duikers zijn er verschillende mogelijkheden, ook hun batterijen zullen opgeladen kunnen worden dankzij het Mediterraanse klimaat en de gezelligheid van de groep. 

Frejus

Alle praktische informatie vind je in deze bijlage.

Het is nu het moment om dit alles concreet te maken, inschrijven voor deze prachtige reis, was gegarandeerd mogelijk tot eind januari.  Nu kan het enkel nog op basis van beschikbaarheid of opengevallen plaatsen.

Dat navragen of reserveren kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor leden van Alpha kan het ook via de Whatsapp-groep. 

Sedert begin februari wordt - na uw bevestiging - de betaling van een voorschot gevraagd, op basis van een factuurtje dat u wordt toegestuurd.  Ook betaling van de hoofdsom zal later, op factuur van de club, worden gevraagd.

Niet twijfelen, vrienden !  Gewoon doen !