Goed nieuws!! In 2024 organiseert Duikschool Alpha vzw een clubreis naar Fréjus aan de Franse Côte d'Azur.  De reis zal doorgaan van zaterdag 5 oktober tot zaterdag 12 oktober.

Het wordt een reis vol bootduiken én randactiviteiten.  De boot zal minstens 2 keer per dag uitvaren naar duiklocaties die een afwisseling hebben van groot en klein onderwaterleven. Dankzij het warme water van de Middellands Zee is dit de ideale manier om je zomer-duikseizoen af te sluiten!

Maar ook voor de niet-duikers zijn er verschillende mogelijkheden, ook hun batterijen zullen opgeladen kunnen worden dankzij het Mediterraanse klimaat en de gezelligheid van de groep. 

Frejus

Alle praktische informatie vind je in deze bijlage.

Het is nu het moment om dit alles concreet te maken, want eind januari moet de organisator binnen onze club, Stefan De Hondt,  aan het hotel laten weten hoeveel kamers we willen reserveren voor onze groep.  Daardoor is inschrijven voor deze prachtige reis, gegarandeerd mogelijk tot maandag 29/01/2024.  Nadien zal het enkel nog kunnen bij beschikbaarheid of opengevallen plaatsen.

Dat reserveren kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor leden van Alpha kan het ook via de Whatsapp-groep.  Voorlopig kan het op basis van vertrouwen dat wie toezegt ook meegaat, maar het is mogelijk dat op een later tijdstip de betaling van een voorschot wordt gevraagd.  Betaling van de hoofdsom zal steeds later, op factuur van de club, worden gevraagd.

Niet twijfelen, vrienden !  Gewoon doen !