U herinnert het zich misschien nog.  In 2020 waren wij vol goede moed ons mosselfestijn 'light versie' aan het voorbereiden en deden wij al het mogelijke om de toen geldende Corona-maatregelen op te volgen. Maar toen sloeg het noodlot toe en moesten de feestzalen op bevel van de burgemeester volledig sluiten.  Terug naar af dus voor ons mosselfestijn, niettegenstaande we alles mooi op een rijtje hadden : bubbels, afstand bewaren, etc ...

Dit jaar waren we in volle voorbereiding om het opnieuw te proberen.

Maar de evolutie van de cijfers, de toestand in de ziekenhuizen en vooral de toename van besmettingen rondom ons verplichten ons om het nogmaals af te gelasten.  Wij willen de verantwoordelijkheid die we daarin dragen naar bezoekers én medewerkers onder ogen zien.  Het bestuur vindt in de huidige omstandigheden en met de vooruitzichten op korte termijn dat we géén risico's mogen lopen. 

Met spijt in het hart stellen we dus - nogmaals - ons eetfestijn uit tot betere tijden.  Wij willen alleszins iedereen bedanken die reeds belangstelling had betoond en houden u allen via dit en andere kanalen op de hoogte.  Van zodra de COVID-toestanden het toelaten schieten we terug in gang : beloofd !